1580470.jpg

Kinuskikakkua..

Uusi yritys taasen. Maku testataan huomenna, mutta en malttanut olla kokeilematta pystyykö kakkulapio kinuskiin tälläkertaa.. kröhm.. No, eihän se koostumus ihan sellainen taida olla kuin ajattelin, mutta kuten huomaat siitä saa kuin saakin leikattua paloja.. :)

Auttakaa minua valmistamaan täydellinen kuorrute kinuskikakkuun :P Olen  saanut useampaan otteeseen kuulla syyksi "aidon kerman" puuttumisen, vaan lohdutan itseäni sillä, että olen muutamaan (harvaan) kertaan onnistunut ihan "kasvikermoilla"... :) Mikä on se kirous, että välillä onnistuu, välillä ei, vaikka valmistusmenetelmät ja ainesosat ovat samat?

1580605.jpg

Edit. 23.5.2008  klo. 20:40

Tänään tuli kutsumaton kahvivieras käymään (vieläpä omilla avaimillaan..Aino kun jaellut vara-avaimia siltä varalta,että jää lukkojen taakse.. :) ) juuri sopivasti, kun ruissämpylät olivat uunissa ja oli vielä tuo kakkukin. Kakun kuorrutus ei tosiaan vieläkään ollut sellainen kuin piti, vaan liian kova, ja päädyin leikkaamaan kakun valmiiksi paloiksi ennen tarjoilua. Maku oli kuitenkin omasta mielestäni kohdallaan ja muukin kahviseurue otti santsiannoksen sekä kakusta, että uunituoreista sämpylöistä. 

1582647.jpg

Tällaista kolmen hengen seurue sai aikaan! Kakkulapion asemasta käytimme luovasti puukkoa...

Muttah..nyt Aino sai tarpeekseen kinuskikuorrutteista, enkä aijo nyt vähään aikaan yrittää sellaista väsätä (Tästä kiittänee myös lompakko ja "linjat".. :P ).